Leeg wit vlak om issues met de layout van text-posts te voorkomen.

Heerlijk weer en de zomerstop!

Het is weer zover! Over 3 weken hebben wij zomervakantie. Tot die tijd kan iedereen nog steeds bestellen. We hebben besloten dat we 2 weken dicht gaan om ook echt even rust te nemen. Meestal is de zomer toch al wat rustiger, dus het leek ons goed om er dit jaar echt even uit te gaan. We krijgen ook heel snel weer kaasculturen binnen, dus een nieuwe ronde camembert en kaas-experiment komt er snel aan. We gaan ook wat nieuwe cashews proberen, dus later meer over het project waar de cashews van komen en de kaas als we alles hebben uitgeprobeerd (onze oude vertrouwde bio-stukjes met de goeie smaak zijn nog altijd niet verkrijgbaar).

Anemoon en Aster houden samen een winkelwagentje vast terwijl we op de roltrap van ikea naar beneden gaan.

Om alvast in de zomerstemming te komen zijn Sara, Anemoon en ik richting Ikea gegaan voor een plank en pasatrekjes, en daarna hebben we heerlijk vegan ijs gegeten in de zon, tijdens Las Vegan bij Roberto’s. Whisky-walnoot was mijn onverwachte favoriet. We hebben in de vakantie meer van dit soort eet-gerelateerde tripjes gepland en wat museumbezoekjes enzo. We kijken vooral uit naar het bezoek aan Punk Pizza!

Anemoon en Sara zitten op de rand van een jeu de boule baan op een grasveldje en eten alletwee een ijsje op een (vegan!) hoortje in de zon.

Deze nieuwsbrief is misschien wat eerder dan verwacht, maar: Zus&Zo wenst iedereen een heerlijke zomer en jullie horen weer van ons in September! Tot 10 augustus zijn we bereikbaar en is alles in de webshop bestelbaar, en 26 augustus gaan we weer vers van start.

Geniet van het lekkere weer en tot in september!

Liefs,
Aster