Leeg wit vlak om issues met de layout van text-posts te voorkomen.

Workshops, bestellingen en meer.

Lieve Lezers,

Met de nieuwe keuken zijn we als bedrijf gegroeid, en dat is een feestje! En natuurlijk betekent dat dat ik verdwenen ben in het maken van nieuwe soorten kaas en koekjes, keukenexperimenten en kookboeken lezen. Want stiekem vind ik dat zo leuk dat ik nog wel eens wil vergeten er een verslag van te maken. Maar dat is zonde, want de laatste tijd waren er verschillende markten, workshops, nieuwe recepten en proef-workshops leuke dingen over te vertellen zijn. Dus een korte update, en dan volgt de rest snel!

Marienel en Aster achter hun Markt om de Hoek kraam met ene hele voorraad cashew-ricotta.

De afgelopen tijd heb ik met wat enthousiaste proefpersonen een paar workshops gehouden. De laatste is aanstaande zaterdag over pasta. Het blijkt een daverend succes. We zijn het gaan doen omdat het me leuk leek de kennis die we hebben te delen, maar het blijkt ook echt heel gezellig en inspirerend voor de deelnemers en voor ons!

Afbeelding van twee cashew-camemberts tijdens de workshop.

Daarnaast heb ik eindelijk een oplossing voor hoe we de kaas het hele jaar door kunnen aanbieden: op vaste tijden ophalen op bestelling. Je geeft een maand van tevoren op wat je komt ophalen en dan gaan wij aan de slag om dat aantal te maken en laten rijpen.

Foto van Sara, Moon en Aster in een houten cut-out van een windmolen, met de tekst "Renewable energy, I am a big fan."

Voor in januari is ons nieuwe doel een uitgebreider assortiment in de webshop en meer producten op bestelling! En ik ga er voor zorgen dat iedereen deze kerst in ieder geval camembert kan bestellen. En dat dat volgend jaar dan maandelijks kan. Ik heb er heel veel zin in!

Liefs,
Aster