Leeg wit vlak om issues met de layout van text-posts te voorkomen.

De standaard pandemie-update…

Hey!

Inmiddels hebben jullie van iedereen die je ooit je emailadres hebt gegeven een COVID-19 update gehad. Zus&Zo is uiteraard ook dicht, alle medewerkers blijven thuis en we videochatten. We hebben het idee dat Anemoon het een soort relaxte vakantie met extra entertainment vindt. Ze moet erg lachen van het digitale contact.

Een foto van Anemoon en Marienel die samen in bed zitten. Anemoon moet hard lachen.

Ondertussen amuseren we onszelf met het uitproberen van nieuwe recepten (geen gehamster door ons, we hadden al 22 kilo cashews) en het kijken van goeie en slappe tv. We overwegen om met Anemoon Twitch te gaan doen omdat we wat games willen uitproberen. Als dit allemaal voorbij is en we weer open kunnen, dan horen jullie van ons. We kunnen dan meteen verder met een grote kaasvoorraad, want laat ik die nu net voor dit alles begon in de rijp hebben gelegd.

Foto van het bovenaanzicht van drie pastel de nata en een onderaanzicht van een taartje met de kenmerkende spiraal met kaneel.

Er is niet zo veel te zeggen behalve: was je handen, zorg goed voor elkaar, hamster geen wc papier en dit is de tijd voor het bakken van alle koekjes, het afmaken van de laatste klusjes en opstarten van nieuwe moestuintjes op tenminste 1 1/2 meter afstand van buur-moestuintjes.

Liefs en sterkte!
Aster