Leeg wit vlak om issues met de layout van text-posts te voorkomen.

Plannen voor 2019 met een nieuw assortiment!

Een heel gelukkig nieuwjaar van Anemoon, Marienel en Aster bij Zus&Zo!

We hebben een de nieuwe site! We zijn begonnen met de uitbreiding van het assortiment, hebben een geüpdate logo, en spannende nieuwe plannen. Marienel begint dit jaar weer met studeren, dus Anemoon gaat de komende jaren de kar trekken. We hebben er superveel zin in en Anemoon werkt steeds langer en geconcentreerder, dus deze nieuwe uitdaging komt precies op het juiste moment!

Anemoon, Sara en Aster geven een workshop pruimentaart-bakken op de Universiteit Utrecht voor het Sustasty-Festival van the Green Office Utrecht. Anemoon en Aster schenken samen sap in een cup die Sara vasthoudt.

In de webshop staan nieuwe foto’s en er volgen meer nieuwe dingen in de komende maanden. De nieuwe kruimelcakes van geadopteerd fruit staan online en we hebben de maat en prijs van de vierkante traybakes wat aangepast. Hartige hapjes volgen snel! Dit begint ineens verdacht veel als reclame te klinken, maar we waren zelf vooral heel enthousiast over wat er allemaal mogelijk bleek met de ingemaakte peren en hoe veel goeie borrelhapjes we binnenkort online kunnen zetten.

Foto van zes proefkaasjes in een open glazen bewaarbak op een houten tafel. Naast de bak met kaasjes een stapel archiefkaartjes met de precieze eigenschappen van de kaas.

2018 was een geweldig jaar voor Zus&Zo. We begonnen het jaar met bezorgplannen en eindigde het jaar met een rijbewijs en de wetenschap dat Anemoon en ik vooral willen koken, niet bezorgen. En dat ik 1x in mijn leven als bestuurder deelnemer aan gemotoriseerd verkeer wel voldoende vond. Last but not least: onze keuken is professioneel geüpgrade en zo handig! We kijken met veel plezier terug en hebben nog veel meer zin in het nieuwe jaar.

Foto van (vlnr) Aster en Sara als jury bij "Heel Utrecht Oost Bakt" die taart geserveerd krijgen van de oprichter van Markt om de Hoek, Annejet.

Ik hoop dat 2019 net zo veel moois brengt als 2018! Net zo veel persoonlijke en professionele groei en inspirerende verassingen. En ik kijk er naar uit iedereen weer tegen te komen bij markten, een proeverij (hierover in de nieuwsbrief van de 21e meer), of als je een bestelling komt ophalen of gewoon een kijkje in de keuken wil nemen. Iedereen is altijd meer dan welkom!

Liefs en een heel gelukkig 2019 gewenst!
Anemoon, Marienel en Aster.