Leeg wit vlak om issues met de layout van text-posts te voorkomen.

Toch geen markt voor ons…

In a STUNNING turn of events, heeft Zus&Zo *slecht* nieuws. Hè, wat? En het is dubbel slecht nieuws. Wij voelen ons allemaal belabberd nadat we net dachten hersteld te zijn van griep en daarop volgende moeheid. Dus niet alleen zijn de zondag a.s. de 16e niet op Markt om de Hoek, maar we zijn er de tweede editie van dit jaar ook niet bij omdat die in onze zomerstop valt. We vinden het superstom, ook omdat we dus niet bij Punkdog kunnen lunchen, maar er is even niks aan te doen.

Foto van Zus&Zo krantenartikelen op een prikbord en 4 hangbakken met varens.

Verder is er met dank aan de griep ook niet heel veel spannends gebeurd. We hebben plantjes toegevoegd aan de werkruimte voor de luchtkwaliteit, en we zijn nog wat kleine doe-het-zelf-verbouwinkjes aan het voorbereiden voor tijdens de zomerstop. Onze werk-ruimte is net geüpgrade met fancy (maar tweedehands, uiteraard) stoelen en we hopen in het nieuwe jaar een goeie tafel te vinden. De stichting is na 10 jaar aangepast, en sinds gister heb ik de bedrijfstelefoon binnen, dus kaartjes met een nieuw nummer en een update op de website volgen snel. Dan bellen jullie binnenkort met Zus&Zo, in plaats van met Marienel.

Foto van de keukentafel met vier nieuwe gekleurde tweedehands gispenstoelen.

De zoektocht naar de juiste cashewnoten komt langzaam maar zeker tot een einde, en in de maanden voor de zomervakantie gaan we rustig verder met fermenteren en experimenteren. Voor de zomerstop sturen we uiteraard nog een update, en verwacht in september als altijd weer een update met mooie plannen voor het nieuwe jaar. Ondertussen bereidt Marienel zich rustig voor op de studie, is Anemoon heel goed bezig met veel dingen zelf doen en met communiceren, en kan ik pas verder als ik alle boeken in ben gedoken. Soms moet het even wat langzamer voor we verder komen.

Foto ban Kimchi en 3 ingepakte camemberts in de koelkast.

Ps. Daar ik geen trainee duurzaamheid bij Nestlé ben is de Duurzame Jonge 100 hem niet geworden. Maar ik blijf erbij dat voorgedragen worden door geweldige mensen de grootste eer is!