Leeg wit vlak om issues met de layout van text-posts te voorkomen.

Camembert-inschrijving!

Lieve Lezers,

We zijn van Twitter af. Marienel, Anemoon en ik blijken alledrie totaal niet geïnteresseerd in social media, dus laten we daar dan gewoon mee stoppen en er op vertrouwen dat mensen ons weten te vinden. Onze updates zijn als altijd via deze nieuwsbrief te volgen. We zijn ondertussen ook hard in de weer om te zorgen dat we in januari het nieuwe uitgebreidere assortiment kunnen lanceren. Zoals vorige x beloofd, volgt hier een kaasupdate. En morgen ontvangen jullie van mij een bonus-nieuwsbrief-update over de ins & outs van cashew-kaas maken!

Kaasplankje met cashew-camembert met groente-as

Er is een bestelpagina voor de kaas. Ik heb deze feestdagen camembert voor jullie! De winterfeestdagen lijken me een uitstekende gelegenheid. Dan doen we het in het nieuwe jaar elke maand, met een afhaalperiode van een week. Fondue ga ik ingevroren aanbieden, omdat het voor de smaak niks uitmaakt, maar de kazen (en dus zeker de sauzen) met veel vocht snel over datum gaan. Camembert is juist gebaat bij wat meer tijd, dus die hoef je zelf alleen maar op kamertemperatuur te laten komen zodat ie op zijn lekkerst is.

Kaasplankje met cashew-camembert, camembert met groente-as en vijgen.

De inschrijvingen sluiten 7 december. De kaas kan op 20 of 21 december opgehaald worden, op afspraak. De camembert is dan sowieso nog 2-3 weken goed, de kruidenkaas zou ik binnen 1 week eten.

Groetjes,
Aster