Leeg wit vlak om issues met de layout van text-posts te voorkomen.

Tadaaaah, bedrijfstelefoon!

Jpg van het nieuwe ontwerp van het visitekaartje van Zus&Zo met logo, bedrijfsnaam, deze site/email en het nieuwe telefoonnummer: 06 27 42 27 20

Vanaf nu is Zus&Zo te bereiken via 06 27 42 27 20! We zijn niet te WhatsAppen, maar wel te Signallen. De email, website en het KVK- & rekeningnummer zijn als vanouds. Zoals je op de digitale versie van het nieuwe kaartje hierboven kan zien, is de naam van onze stichting wel veranderd in Stichting Zus&Zo. In september ga ik jullie een update sturen over de bedrijfs-/stichtingsdoelen, maar na 10 jaar was de naam sowieso aan een update toe.

Foto van het werkblad van Zus&Zo met laptop, notitieboekjes, en telefoon in gele pela-case met honingraatpatroon en bijen.

We zijn trouwens best enthousiast over onze Pela-telefoon-cases. Ze beschermen als een trein tegen stuiteren en zijn te composteren. Ze worden geleverd in een papieren envelop, en dus niet in zo’n muurvast gesealde plastic clamshell-gevangenis. Die met de bijen leek ons het toepasselijkst voor een vegan keuken. Tot zover de reclame. Het is echt superfijn om een telefoon te hebben waarop meteen alle bestellingen, recepten en de pin-app staan, zodat Marienel ook vrij is dit huis met haar eigen telefoon te verlaten als iemand een bestelling komt afhalen/pinnen. En tegenwoordig zijn fancy smartphones ook tweedehands te vinden. Soms doet Zus&Zo er even over, maar dan zijn we zo richting ons 10-jarig jubileum ineens toch een serieuze professionele keuken met eigen telefoonnummer.

Foto van de bedrijfstelefoon met verschillende apps. Op de achtergrond kijkt lapjeskat Betty nieuwsgierig toe.

PS. De nieuwe kaartjes zijn trouwens vandaag ook binnen gekomen. Deze keer zonder satijnen beschermlaag en van iets dunner en verantwoord geproduceerd papier. Dus ik ga ze nog ongegeneerder bij iedereen rondstrooien in de wetenschap dat ze goed recycleerbaar/composteerbaar zijn, waardoor dat netto vast weer minder verantwoord is…